d

Αναζήτηση Προϊόντων

Κοινοποίηση

  • No products in the cart.
  /  ΕΓΓΥΗΣΗ

Καταχωρήσετε παρακάτω το όπλο σας.

Συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα έχετε τη δυνατότητα να καταχωρήσετε το όπλο σας, έχοντας συνδεθεί στη βάση μας. Μείνετε συντονισμένοι με την ομάδα Beretta, λαμβάνοντας το newsletter μας!

Καταχωρηστε το οπλο σας.

Beretta / Bellmonte / Stoeger /Sako / Tikka

Βήμα 1 : Συμπληρώστε τη φόρμα για να καταχωρήσετε το όπλο σας.

Βήμα 2 : Για να έχετε εγγύηση ενεργή για τα όπλα* Beretta, Bellmonte, Sako/Tikka, Stoeger σας, κάντε upload την απόδειξη αγοράς του προϊόντος σας και συμπληρώστε τα στοιχεία σας.

Εγγύηση

Τα πυροβόλα όπλα της Beretta έχουν τρία ( 3) έτη  Εγγύηση στον αρχικό αγοραστή για ελαττώματα υλικών ή κατασκευής

Τα τουφέκια Sako και Tikka έχουν εγγύηση ενός (1) έτους στον αρχικό αγοραστή για ελαττώματα υλικών ή κατασκευής.

Τα τουφέκια Stoeger έχουν εγγύηση δύο (2) ετών στον αρχικό αγοραστή για ελαττώματα υλικών ή κατασκευής.

Τα τουφέκια ΒΒΙ/Bellmonte έχουν εγγύηση πέντε (5) ετών στον αρχικό αγοραστή για ελαττώματα υλικών ή κατασκευής.

 

*εφόσον η γίνει ηλεκτρονική καταγραφή του όπλου εντός 30 ημερών από την ημερομηνία αγοράς.

Πληροφορίες εγγύησης για τα πυροβόλα όπλα της Beretta

Ο Κατασκευαστής εγγυάται ότι αυτό το πυροβόλο όπλο κατασκευάστηκε χωρίς ελαττώματα υλικού ή κατασκευής και για περίοδο ενός (1) έτους μετά την ημερομηνία της αρχικής αγοράς, ο Κατασκευαστής ή / και ο τοπικός επίσημος Διανομέας (όπως αναφέρονται εδώ) συμφωνούν να διορθώσουν οποιοδήποτε τέτοιο ελάττωμα σε αυτό το πυροβόλο όπλο με επισκευή ή αντικατάσταση (κατά την κρίση τους και , εάν το πυροβόλο όπλο πρόκειται να αντικατασταθεί, με το ίδιο ή παρόμοιο ποιοτικό όπλο).

Ο Κατασκευαστής δεν εγγυάται για το ξύλο ( κοντάκι και πάπια ), λαβές ή μεταλλικό φινίρισμα βαθουλώματα, γρατσουνιές, κ.λπ. που είναι ή θα πρέπει να είναι εμφανή στον αγοραστή κατά την αγορά του προϊόντος . Είναι ευθύνη του πελάτη να επιθεωρήσει αυτό το συγκεκριμένο προϊόν πριν από την αγορά για να βεβαιωθεί ότι είναι απαλλαγμένο από ελαττώματα ή ζημιές. Αυτή η Εγγύηση ισχύει μόνο από την αρχική λιανική αγορά του  όπλου. Η Beretta δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για επακόλουθες άλλες ζημιές (εκτός από αυτές που αναφέρονται εδώ) που σχετίζονται με αξίωση εγγύησης. Ενδέχεται να απαιτείται χρέωση σέρβις και / ή χειρισμού για επισκευές χωρίς εγγύηση.

 

Ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΚΑΙ/Ή Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ  ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ  ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΧΙ ΣΩΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΗ, ΟΠΩΣ ΧΡΗΣΗ ΚΑΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΦΥΣΙΓΓΙΩΝ Η ΑΝΑΓΟΜΟΜΕΝΩΝ ΦΥΣΙΓΓΙΩΝ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ. ΕΚΤΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΡΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΒΑΨΟΥΝ ΛΟΓΩ ΚΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΟΠΩΣ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΜΕΡΗ , ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΑΝ/ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ ΑΠΟ ΜΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΟΠΛΟΥΡΓΟ.

 

Οι όροι αυτής της Εγγύησης δεν μπορούν να αλλάξουν παρά μόνο γραπτώς από την Beretta Hellas ΕΠΕ.

Οι χονδρέμποροι και  οι έμποροι δεν έχουν εξουσιοδότηση να κάνουν επισκευή ή προσαρμογή εγγύησης εκ μέρους του Κατασκευαστή.

 

Αυτή η Εγγύηση παρέχει μόνο στον αρχικό προσωπικό αγοραστή λιανικής συγκεκριμένα νομικά δικαιώματα.

 

Λάβετε υπόψη ότι η περίοδος επισκευής της εγγύησης θα παραταθεί από ένα (1) έτος σε τρία (3) έτη μετά την ημερομηνία της αρχικής αγοράς, υπό τον όρο ότι θα ολοκληρώσετε και θα επιστρέψετε στον Κατασκευαστή (για όπλα που αγοράστηκαν στην Ιταλία) ή στον τοπικό Διανομέα/εις στη χώρα σας (όπως αναφέρεται εδώ) εντός εξήντα ημερών (60) ημέρες από την ημερομηνία της αρχικής αγοράς, στην διεύθυνση https://berettahellas.gr/eggyisi/  με εγγραφή των στοιχείων του  κατόχου  και του όπλου μαζί με ένα αντίγραφο της απόδειξης πώλησης, με την προϋπόθεση ωστόσο ότι η αντικατάσταση του ξύλου που οφείλεται σε ελαττώματα που δεν θα μπορούσαν να προσδιοριστούν σε χρόνο πριν από την αγορά, θα γίνουν μόνο εντός ενός έτους από την ημερομηνία της αρχικής αγοράς.

 

ONLINE ΕΓΓΥΗΣΗ

Δεν απαιτείται υποβολή της Εγγραφής αίτησης του Ιδιοκτήτη και αντίγραφο της απόδειξης πώλησης εάν το πυροβόλο όπλο είναι εγγεγραμμένο online στον επίσημο ιστότοπο της Beretta Ηellas στη διεύθυνση https://berettahellas.gr/eggyisi/
Η απόδειξη πώλησης πρέπει να διατηρηθεί και να υποβληθεί αντίγραφο με το πυροβόλο όπλο σε περίπτωση που απαιτούνται επισκευές εγγύησης.

    ΝαιΟχι

    Έχετε νέο όπλο και θέλετε να κάνετε εγγραφή για εγγύηση;

    Επιλογή μάρκας όπλου

    Γράψτε τον σειριακό αριθμό βάσης του όπλου

    Γράψτε τον σειριακό αριθμό κάνης του όπλου

    ΚυνήγιΣκοποβολήΠροστασία


    X