d

Αναζήτηση Προϊόντων

Κοινοποίηση

 • No products in the cart.

ΟΡΟΙ   BERETTA.GR

Κάνοντας χρήση της ιστοσελίδας μας, συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους, τους οποίους θα πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά.

 

Το www.beretta.gr  είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα λιανικής πώλησης προϊόντων μέσω του διαδικτύου. Δημιουργός της ιστοσελίδας είναι η εταιρεία με την επωνυμία ΒΕRΕΤΤΑ ΕΛΛΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙOΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

(εφεξής χάριν συντομίας η ΕΤΑΙΡΕΙΑ) που εδρεύει στη διεύθυνση αισχύλου 10, 10552, Αθήνα, με Α.Φ.Μ. 095016413, Δ.Ο.Υ. Α’ ΑΘΗΝΩΝ με τηλέφωνα επικοινωνίας 210 3218188

Οι κάτωθι όροι και προϋποθέσεις θα εφαρμόζονται για την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος με το εμπορικό σήμα beretta  το οποίο βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.beretta.gr .

 

Κάθε χρήστης που εισέρχεται και κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρείται ότι αποδέχεται και συναινεί ανεπιφύλακτα τους κατωτέρω όρους που εδώ διατυπώνονται, χωρίς καμία εξαίρεση. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους, τότε οφείλει να απόσχει από τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και από κάθε συναλλαγή με αυτό.

 

Όροι χρήσης

Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει ή να τροποποιεί ελεύθερα τους όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών από τον ηλεκτρονικό κατάστημα, οποτεδήποτε κρίνεται αναγκαίο και αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες, μέσα από τις ιστοσελίδες του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος.

 

Πνευματική ιδιοκτησία

Όλο το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού καταστήματος beretta.gr  και οτιδήποτε συμπεριλαμβάνεται στις ιστοσελίδες του όπως  κείμενα, λογότυπα, εικόνες, γραφικά, φωτογραφίες κ.λ.π. ανήκουν στην ΒΕRΕΤΤΑ ΕΛΛΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙOΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ και προστατεύονται από το Νόμο. Κάθε αντιγραφή, αναπαραγωγή και αναδημοσίευση περιεχομένων του beretta.gr, με οποιοδήποτε τρόπο και σε οποιοδήποτε μέσο, χωρίς έγγραφη άδεια της εταιρείας απαγορεύεται βάση νόμου.

 

Προσωπικά Δεδομένα

Για την διαδικασία παραγγελίας σας στο www.beretta.gr  θα σας ζητηθεί να δηλώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία (όνομα, επίθετο, διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ.).  Τα προσωπικά σας δεδομένα, χρησιμοποιούνται από το beretta.gr , προκειμένου οι χρήστες του να έχουν άμεση και ουσιαστική επικοινωνία με το κατάστημα beretta  και να τους παρέχονται απαντήσεις και διευκρινήσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα που θέτουν και τέλος να εξυπηρετούνται και να εκτελούνται οι παραγγελίες τους. Η εταιρεία δεν διανέμει σε κανένα άλλο οργανισμό ή συνεργάτη που δεν συνδέεται με το beretta.gr   τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις, ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που αφορά τους χρήστες και πελάτες του.

 

Για την εκτέλεση οποιαδήποτε συναλλαγής μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ και να δρομολογηθούν καταχωρημένες παραγγελίες προϊόντων, θα ζητηθεί η γνωστοποίηση κάποιων προσωπικών στοιχείων του πελάτη. Κατά την πραγματοποίηση της παραγγελίας, θα ζητηθούν τα εξής:

 • Πλήρες ονοματεπώνυμο | Πατρώνυμο | Ημ.Γέννησης | Διεύθυνση αποστολής των προϊόντων
 • Διεύθυνση χρέωσης της παραγγελίας (σε περίπτωση που διαφέρει από την διεύθυνση αποστολής)
 • Στοιχεία τιμολόγησης (σε περίπτωση που έχει επιλεγεί πληρωμή με τιμολόγιο)
 • Αριθμός τηλεφώνου επικοινωνίας | Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας

 

Στην περίπτωση πληρωμής με πιστωτική κάρτα θα ζητηθούν:

 • Αριθμός της πιστωτικής κάρτας
 • Η ημερομηνία λήξεως της κάρτας
 • Τριψήφιος κωδικός ασφαλείας

 

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ κάνει χρήση των πληροφοριών που μας εμπιστεύεστε κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής αποστολής της φόρμας, ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με τα παρακάτω:

 • Αποστολή και παράδοση της παραγγελίας
 • Επιβεβαίωση και ταυτοποίηση του πελάτη σε κάθε αναγκαία περίπτωση
 • Προτάσεις για νέα ή εναλλακτικά προϊόντα
 • Προσφορές και νέα της εταιρείας
 • Ανακοίνωση αποτελεσμάτων και παραλαβή δώρων μετά από κλήρωση διαγωνισμού

Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε αν θέλετε ή όχι να λαμβάνετε τις παραπάνω είδους επικοινωνίες από το www.beretta.gr στέλνοντας το αίτημα σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@beretta.gr

 

Γνωστοποίηση στοιχείων σε τρίτους ή άλλες εταιρείες

 • Τα δεδομένα αυτά επεξεργάζεται η εταιρεία τηρώντας την εφαρμογή του άρθρου 7Α παρ. 1 (β) Ν. 2472/1997, με σκοπό την πραγματοποίηση της παραγγελίας που καταχωρήθηκε από τον πελάτη και με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν κινηθεί η διαδικασία που ορίζει η νομοθεσία για την άρση του απορρήτου (Ν. 2225/1994) ή τυχόν υποχρεώσεις που απορρέουν από την εθνική εφαρμογή της Οδηγίας 24/2006.
 • Η εκ μέρους σας προσκόμιση των προσωπικών σας δεδομένων, σημαίνει ότι συναινείτε τα δεδομένα αυτά να χρησιμοποιούνται από τους υπαλλήλους τη εταιρείας για τους λόγους που αναφέρθηκαν παραπάνω. Σε καμία άλλη περίπτωση το www.beretta.gr   δεν μπορεί να μοιραστεί με άλλους τα προσωπικά σας στοιχεία χωρίς πρότερη δική σας συναίνεση, εκτός και αν αυτό απαιτηθεί μέσω της νόμιμης οδού. Παρακαλούμε όπως λάβετε υπόψη σας ότι κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις επιτρέπεται ή επιβάλλεται από το νόμο ή βάση δικαστικής απόφασης, η συλλογή, χρήση και η αποκάλυψη των προσωπικών δεδομένων σας, τα οποία έχουν συλλεγεί διαδικτυακά χωρίς την εκ μέρους σας πρότερη συναίνεση (για παράδειγμα σε περίπτωση δικαστικής απόφασης).

 

Είδη, Διαθεσιμότητα & Χαρακτηριστικά

 • Τα διαθέσιμα προς πώληση προϊόντα, τα χαρακτηριστικά τους, οι τιμές που βρίσκονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση  www.beretta.gr  και είναι προσβάσιμα σε όλους. Οι χρήστες μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για το εκάστοτε προϊόν κάνοντας κλικ στο εικονίδιο του προϊόντος.
 • Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των πελατών σχετικά με την διαθεσιμότητά ή μη των προϊόντων, δεν φέρει όμως καμία ευθύνη για την διαθεσιμότητά τους.
 • Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ καταβάλλει καθημερινά όλες τις δυνατές προσπάθειες έτσι ώστε να παρέχει όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες για το εκάστοτε προϊόν (τεχνικά χαρακτηριστικά, τιμές, κτλ.). Ωστόσο, προκειμένου να περιοριστούν τυχόν λάθη, θα σας συνιστούσαμε πριν την οποιαδήποτε ολοκλήρωση αγοράς σας, να επικοινωνείτε μαζί μας σε περιπτώσεις που οι τιμές ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν ή χαρακτηριστικό είναι πέραν των συνηθισμένων και λογικών.
 • Στις τιμές που αναγράφονται κάτω από κάθε προϊόν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ (24%), ενώ το ηλεκτρονικό κατάστημα www.beretta.gr  επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές χωρίς να υποχρεούται να ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό.

 

Παραγγελία Προϊόντων και Προστασία καταναλωτή

 • Οι παραγγελίες μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος αποτελούν συνάψεις σύμβασης πωλήσεως εξ αποστάσεως, οι οποίες διέπονται από το νομοθετικό πλαίσιο του Ν. 2251/1994 (όπως αυτός ισχύει σήμερα) και των τροποποιήσεων που αναφέρονται στο ΠΔ 131/2003 (ΦΕΚ Α’ 116/16.05.2003).
 • Ο χρήστης έχει δικαίωμα σύναψης έγκυρης παραγγελίας μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, εφόσον είναι δικαιοπρακτικά ικανός τηρώντας τις διατάξεις του Ελληνικού Αστικού Κώδικα (εφόσον έχει συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος ηλικίας και δεν τελεί σε δικαστική συμπαράσταση ως προς τη σύναψη σύμβασης πώλησης). Παραγγελίες μπορούν επίσης να πραγματοποιηθούν από νόμιμους εκπροσώπους νομικών προσώπων. Η εταιρεία επιφυλάσσεται του δικαιώματος να αξιώσει την επιστροφή από τον εποπτεύοντα ή κηδεμόνα τυχόν παραγγελιών που θα πραγματοποιηθούν από δικαιοπρακτικά ανίκανα πρόσωπα.

 

Περιορισμός ευθύνης

 • Χρησιμοποιώντας το beretta.gr , συμφωνείτε ότι η χρήση γίνεται με δική σας ευθύνη. Η εταιρεία κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσία υψηλής ποιότητας αλλά δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές ή λάθη. Το ηλεκτρονικό κατάστημα beretta.gr  ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά αναλαμβάνει να ενημερώνει έγκαιρα τους πελάτες περί της μη διαθεσιμότητας. Σε καμία περίπτωση η εταιρία δεν ευθύνεται αστικώς ή ποινικώς για οποιαδήποτε ζημία (θετική, ειδική ή αποθετική, η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή/και σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κλπ.) που τυχόν θα υποστεί επισκέπτης του ηλεκτρονικού καταστήματος ή τρίτος από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή/και τη χρήση του διαδικτυακού τόπου ή/και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή/και προϊόντων ή/και πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή/και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού. Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές.

 

Links – Σύνδεσμοι

 • Μέσα στις ιστοσελίδες του  beretta.gr  υπάρχουν σύνδεσμοί που παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους είτε για την περεταίρω ενημέρωσή σας για προϊόντα και εταιρείες ή διαφημιστικούς λόγους. Επίσης το beretta.gr  δεν έχει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των ιστότοπων, την αποκλειστική ευθύνη έχουν οι ιδιοκτήτες τους και όσοι τους διαχειρίζονται.

 

Διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής

 • Πληρωμή με αντικαταβολή για το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας κατά την παράδοσή της στη διεύθυνση που επιλέξατε.
 • Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Πληρωμή σε λογαριασμό ALPHA BANK

Επωνυμία: ΒΕRΕΤΤΑ ΕΛΛΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙOΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

IBAN λογαριασμού: GR1301401050105002320001113

 

Πληρωμή σε λογαριασμό EUROBANK

Επωνυμία: ΒΕRΕΤΤΑ ΕΛΛΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙOΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

IBAN λογαριασμού: GR6602601050000380200048271

 

Τρόποι αποστολής

 • Για την εξυπηρέτησή σας, μπορείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος στις περιπτώσεις όλων των προϊόντων
 • Για παραγγελίες όπλων είναι απαραίτητη προϋπόθεση η αποστολή του αντίγραφου της άδειας αγοράς, η οποία εκδίδεται από την Ελληνική Αστυνομία. ΠΡΟΣΟΧΗ: Για την ολοκλήρωση της αγοράς θα πρέπει να μας αποστείλετε αντίγραφο της άδειας και της αστυνομικής σας ταυτότητας στην παρακάτω διεύθυνση και να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά είτε μέσω email στην BERETTA ΕΛΛΑΣ Ε.Π.Ε., Αισχύλου 10, Πλ. Ψυρρή, ΤΚ 105 54 Αθήνα, Τηλ.: 210 3218188, Fax: 210 3318013, mail: sales@beretta.gr.
 • Για παραγγελίες προϊόντων που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα, επικοινωνήστε τηλεφωνικά ή μέσω mail μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσής τους.
 • Το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας λειτουργεί καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 08.30 έως τις 16.30.

 

Πολιτική επιστροφής προϊόντων

 • Η επιστροφή προϊόντων που αγοράστηκαν από το www.berettahellas.gr ειναι δυνατή σε περίπτωση παραλαβής α) λανθασμένων ή ελαττωματικών προϊόντων, ή β) σε περιπτώσεις που με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της Beretta Hellas ΕΠΕ υπήρξε λάθος στην τιμολόγηση, τη συσκευασία ή την αποστολή της παραγγελίας και γ) σε όλες τις περιπτώσεις των προϊόντων που εμφάνισαν κάποιο πρόβλημα ή ελάττωμα λειτουργίας ή ποιότητας, το οποίο καλύπτει η εγγύηση των προϊόντων. Σε περίπτωση που αποφασίσατε να επιστρέψετε ένα ή περισσότερα προϊόντα της παραγγελίας σας, παρακαλούμε συμπληρώστε το έντυπο επιστροφής προϊόντων που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας επιδεικνύοντας τη σχετική απόδειξη αγοράς (φωτοτυπία).
 • Το έντυπο επιστροφής θα πρέπει να συνοδεύει το προϊόν ή τα προϊόντα προς επιστροφή στο δέμα που θα μας αποστείλετε ταχυδρομικά στη διεύθυνση Αισχύλου 10, Αθήνα, ΤΚ 105 54.
 • Η αποστολή του προϊόντος επιστροφής μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών SPEEDEX δεν χρεώνεται εφόσον η παραγγελία ή μέρος αυτής επιστρέφεται κατόπιν υπαιτιότητας της Beretta Hellas. Ωστόσο σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιλέξετε άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών, σας ενημερώνουμε οτι θα επιβαρυνθείτε με το κόστος μεταφορικών που εφαρμόζει στην πολιτική της η εκάστοτε εταιρεία της επιλογής σας.

 

Δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας

Σε περίπτωση που έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία (checkout), παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας καλώντας στο τηλεφωνικό μας κέντρο 210 3218188 , ώστε να σας ενημερώσουμε περαιτέρω για τη διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθηθεί. Η παραγγελία σας δύναται να ακυρωθεί υπό την προϋπόθεση ότι δεν έχει ήδη διεκπεραιωθεί από την εταιρεία.

 

Χρόνος Παράδοσης Προϊόντων

 • Οι παραγγελίες που καταχωρούνται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα κατά τις εργάσιμες ημέρες μέχρι τις 14:00 και με την προϋπόθεση οτι τα προϊόντα της επιλογής σας είναι διαθέσιμα, παραδίδονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα σε όλη την ηπειρωτική Ελλάδα. Για τις υπόλοιπες περιοχές η παράδοση διαφοροποιείται αναλόγως και μπορεί να φτάσει τις 3 εργάσιμες ημέρες. Σε περιοχές που χαρακτηρίζονται ως δυσπρόσιτες από τη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να είναι διαφορετικός. Οι παραπάνω χρόνοι παράδοσης έχουν εκτιμηθεί κατά προσέγγιση.
 • Για την αποφυγή επιπλέον χρέωσης μεταφορικών, η παραγγελία εκτελείται κατά κανόνα όταν όλα τα προϊόντα που περιλαμβάνονται σε αυτήν είναι διαθέσιμα. Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Για παραγγελίες που περιλαμβάνουν προϊόντα που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα, εκπρόσωπος της Beretta Hellas επικοινωνεί τηλεφωνικά μαζί σας προκειμένου να σας ενημερώσουμε για τον χρόνο παράδοσης των προϊόντων.
 • Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής της παραγγελίας σας την επόμενη ημέρα, από  το κατάστημά μας της λιανικής (Αισχύλου 10, Αθήνα) από Δευτέρα έως Παρασκευή 08.30-16.30. Σε αυτές τις περιπτώσεις, η πληρωμή γίνεται συνήθως ή με μετρητά ή με πιστωτική κάρτα ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (αν έχει προηγηθεί).

 

Παρεχόμενες πληροφορίες & Προϊόντα

Η Beretta Hellas δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της www.berettahellas.gr , τόσο όσον αφορά τα ακριβή στοιχεία που εκτίθενται όσο και των παρεχομένων, από το ηλεκτρονικό κατάστημα της, υπηρεσιών, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια ή διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτερας βίας.

 

Περιορισμός Ευθύνης

Η Beretta Hellas στα πλαίσια των συναλλαγών της διαμέσου του ηλεκτρονικού καταστήματος δεν ευθύνεται και δεν έχει υποχρέωση αποζημίωσης για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που θα προκύψει από την εκτέλεση ή μη των παραγγελιών ή από την καθυστέρηση εκτέλεσης, για οποιαδήποτε αιτία. Το ηλεκτρονικό κατάστημα της Beretta Hellas δεν μπορεί να εγγυηθεί για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αναλαμβάνει όμως την υποχρέωση να ενημερώνει έγκαιρα τους πελάτες για τη μη διαθεσιμότητα αυτών. Το ηλεκτρονικό κατάστημα παρέχει το περιεχόμενο (π.χ. πληροφορίες, ονόματα, φωτογραφίες, απεικονίσεις), τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διατίθενται μέσω του διαδικτυακού τόπου “όπως ακριβώς έχουν”. Σε καμία περίπτωση η Εταιρεία δεν ευθύνεται αστικώς ή ποινικώς για οποιαδήποτε ζημία (θετική, ειδική ή αποθετική, η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή/και σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφεύγοντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κλπ) που τυχόν θα υποστεί επισκέπτης του ηλεκτρονικού καταστήματος ή τρίτος από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή/και την χρήση του διαδικτυακού τόπου ή/και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή/και πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή/και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

 

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Η παρούσα ιστοσελίδα αποτελεί το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της Beretta Hellas. Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων των εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της Beretta Hellas και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του περιεχομένου αυτού του διαδικτυακού τόπου. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του Περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της Beretta Hellas ή οιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων. Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την Beretta Hellas ή/και το ηλεκτρονικό της κατάστημα www.berettahellas.gr  ή/και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα της Beretta Hellas ή/και του www.berettahellas.gr  ή/και των άνω τρίτων μερών και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας. Σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή και έκθεση τους στην ιστοσελίδα www.berettahellas.gr και στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Beretta Hellas δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

 

Ευθύνη Χρήστη

Οι χρήστες της ιστοσελίδας www.berettahellas.gr  αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν τo ηλεκτρονικό κατάστημα της Beretta Hellas για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε Περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες.

 

Κανόνες Ασφαλείας

(α) Απαγορεύεται οι χρήστες και επισκέπτες να παραβιάσουν ή να επιχειρήσουν να παραβιάσουν την ασφάλεια της ιστοσελίδας «www.berettahellas.gr», όπως ενδεικτικά, αλλά όχι περιοριστικά:

(i) να έχουν πρόσβαση σε δεδομένα που δεν προορίζονται για κάποιο Δημιουργό, Χρήστη ή Επισκέπτη ή να κάνουν σύνδεση σε διακομιστή (server) ή λογαριασμό που δεν έχουν δικαίωμα πρόσβασης

(ii) να κάνουν προσπάθειες να διερευνήσουν ή να δοκιμάσουν τα ευπαθή σημεία του συστήματος ή του δικτύου ή να παραβιάσουν μέτρα ασφαλείας ή μέτρα πιστοποίησης χωρίς εξουσιοδότηση,

(iii) να προσπαθήσουν να παρεμποδίσουν την υπηρεσία σε οποιανδήποτε φυσικό ή/και νομικό πρόσωπο ,

(iv) να στέλνουν αυτόκλητα email, στα οποία περιλαμβάνονται διαφημιστικές προωθήσεις ή/και διαφημίσεις προϊόντων ή υπηρεσιών

(v) να πλαστογραφήσουν οποιαδήποτε πληροφορία.

(β) Η παραβίαση αυτών των Κανόνων Ασφαλείας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διώξεις. Η Εταιρεία θα ερευνήσει ανόν να σχετίζονται με τέτοιες παραβιάσεις και δύναται να εμπλέξει και να συνεργαστεί με τις Αστυνομικές Αρχές στην δίωξη εκείνων που σχετίζονται με τέτοιες παραβιάσεις.

Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (e-mail ή username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (Password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία. Σας δίνετε η δυνατότητα να μεταβάλλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) όσο συχνά επιθυμείτε. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητάς και απόκρυψης του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς το ηλεκτρονικό κατάστημα www.berettahellas.gr δεν ευθύνεται για τη χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Σας συνιστούμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας σε τακτά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (πχ ημερομηνία γέννησης).

 

Διόρθωση, Τροποποίηση ή Διαγραφή Πληροφοριών

 • Το www.berettahellas.gr επιτρέπει στους χρήστες του να διορθώνουν, αλλάζουν, συμπληρώνουν ή να διαγράφουν δεδομένα και πληροφορίες που έχουν προσκομιστεί στο www.berettahellas.gr. Εάν επιλέξετε να διαγράψετε μια πληροφορία, το www.berettahellas.gr  θα ενεργήσει έτσι ώστε να διαγραφεί αυτή η πληροφορία από τα αρχεία του άμεσα. Για τη ν προστασία και την ασφάλεια του χρήστη www.berettahellas.gr θα προσπαθήσει να βεβαιωθεί ότι το πρόσωπο που κάνει τις αλλαγές είναι όντως το ίδιο πρόσωπο με τον χρήστη, ή εξουσιοδοτημένο από τον χρήστη για τις μεταβολές αυτές .
 • Η Beretta Hellas διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος. Η Beretta Hellas αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσω της ιστοσελίδας του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων δεν καταλαμβάνει παραγγελίες τις οποίες έχετε ήδη κάνει.
 • Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους ανωτέρω όρους και προϋποθέσεις καθώς η τυχόν συναλλαγή σας μαζί μας μέσω της ανωτέρω ιστοσελίδα www.berettahellas.gr διέπεται από τους παρακάτω όρους και η συναλλαγή σας μαζί μας συνεπάγεται την αποδοχή των όρων αυτών.

 

X